Blog op Lifehacking over nieuws van Nozbe

Nozbe is een programma waarmee je taken kunt ordenen. Voor degenen die taken en zelfs projecten wil bijhouden kan dat ook in Nozbe. Sterlker nog, dan levert Nozbe de meeste waarde. Voor een eenvoudig rijtje met taken zijn er goedkopere systemen. Maar als je je taken en projecten systematisch van tags en labels voorziet, dan biedt Nozbe allerlei overzichten. In een blog op Lifehacking komt het kort aan de orde.

Een extra voordeel van Nozbe is dat het met Evernote samenwerkt. Als je een project maakt met onder dat project een aantal taken, dan kun je Evernote-notities die met dat project samenhangen aan het project koppelen. Door in Evernote een tag te maken bij die notities met dezelfde naam als het project is de koppeling een feit. Even op de Nozbe site of de app, maar net wat je gebruikt, de Evernote tab aanklikken en updaten.

Egretlist doet dat ook, en iets slimmer want Egretlist haalt uit Evernote alle notities met een checkbox. Logisch dat dat taken zijn. Nadeel van Egretlist is dat er geen site is en geen iPad app dus je moet alles via de app op je iPhone doen. Ook heb je niet zo’n overzicht over projecten laat staan over meerdere projecten als dat Nozbe biedt.

Maar goed, iedereen heeft zo zijn eigen voordelen voor het bijhouden van taken. Zie de blog. Hier wordt het werken met labels in Nozbe voor een beter project-overzicht uitgelegd:

Advertenties

Over arjanbr0ere
zie ook www.linkedin.com/in/arjanbroere

One Response to Blog op Lifehacking over nieuws van Nozbe

  1. Dan says:

    For implementing GTD you can use this web-based application:

    http://www.Gtdagenda.com

    You can use it to manage your goals, projects and tasks, set next actions and contexts, use checklists, schedules and a calendar.
    Syncs with Evernote, and also comes with mobile-web, Android and iPhone apps.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: