Wie ben ik?

Ik_wilNetwerk en sociale sites zijn populair. Naast LinkedIn, MySpace, Facebook, Plaxo, Hyves begint ook VolkskrantBanen een netwerksite.

Beetje vermoeiend is dat je elke keer dezelfde gegevens intikt en steevast een aantal dezelfde verbindingen legt. Gelukkig is er wat verschil in faciliteiten en je weet ook maar nooit op welke plek iemand je zoekt of zoekt naar iemand met jouw profiel. En het blijven interessante denkoefeningen, de vragen die sites stellen.

Interessant van de VKB netwerksite is de vraag naar jouw thema´s (bijvoorbeeld) en doelen (bijvoorbeeld). Dat is wel weer iets om over na te denken. Boeiend leeswerk. Lijkt in openhartigheid wat op Hart en ziel van de Volkskrant.

Hoe scherp zijn jouw trefwoorden? Hoe helder zijnj jouw doelen? Wat zijn jouw thema´s? Kun je dat in een pittige elevator pitch van een minuut neerzetten? Heb je al eens contact gezocht met deelnemers aan netwerken?

Misschien boeiender om die pitch te uploaden, dan spannende zuipfoto´s uploaden, die dan weer op GeenStijl komen als je nog eens in het nieuws bent. Of je aanstaande werkgever neemt er een kijkje!

Over arjanbr0ere
zie ook www.linkedin.com/in/arjanbroere

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: