Het nieuwe werken

Cover In de Intermediair van deze week zeven trends die het nieuwe werken bepalen. Een interessant artikel dat zeker het lezen waard is als het om HR gaat. Klinkt ook wat liberaler dan alle getob over intensieve menshouderij, anorexiastrategie van ondernemingen en dergelijke.

De zeven trends en een inleiding over het nieuwe werken van de Intermediair-site, zijn onder andere iets over salaris (Ieder z´n eigen loongolf), over arbeidsverhoudingen (en dat bepaalt ook voor onderhandelingen en loopbaangesprekken nogal wat) en werving (Groenpluk is kortzichtig). Met name handig is dat de trends niet mega-maatschappelijke megatrends zijn, die soms wat erg futurisch zijn of nu juist weer ontzettend common sense maar toegepast op werk.

Zeven is ook wel een magisch nummer. Daar is geloof ik in de redactie ook wel wat naartoe gewerkt, want er zijn mooiere nevenschikkingen denkbaar dan deze. Tot voor kort moesten we het doen met De WERKelijkheid van morgen van Hans van der Heijden, die het geloof ik zelf ook niet meer als dé megatrends ziet en al weer met nieuwe dingen bezig is.

Advertenties

Over arjanbr0ere
zie ook www.linkedin.com/in/arjanbroere

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: